Zaklampen kopen

Zoek je een zaklamp? Dan ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk allerlei verschillende zaklampen kopen. Onze zaklampen verschillen niet alleen in kleur van elkaar, maar ook in afmetingen. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil je bij ons geen geschikte zaklamp vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor wat betreft zaklampen kopen? Werp snel een blik op ons assortiment en kijk of er een geschikte zaklamp voor jou tussen zit.

Via de website van OlightExpert kun je makkelijk en snel zaklampen kopen. Als je een mooie zaklamp gezien hebt, voeg je deze toe aan jouw winkelwagentje. Vervolgens rond je jouw bestelling af en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Ontvangen wij jouw bestelling op een werkdag voor 16.00 uur? Dan verwerken wij deze dezelfde dag nog. Mensen die zaklampen kopen vanaf 70 euro betalen bovendien geen verzendkosten.

  

Kleur

Prijs

Filter

  

Kleur

Prijs

Olight
 • Premium zaklampen
 • Erkend leverancier
 • Vriendelijke ondersteuning
 • Uitgebreide garantie
 • Levering in Benelux

Waar gebruik je een zaklamp voor?

Veel mensen zijn tegenwoordig in het bezit van een zaklamp. Dit komt vooral doordat deze lamp in verschillende situaties te gebruiken is. Zo kun je bijvoorbeeld zaklampen kopen als je regelmatig in het donker op pad gaat. Door de zaklamp in te schakelen creëer je licht in de duisternis. Hierdoor zie je een stuk beter waar je loopt. Daarbij komt dat je de kans op een valpartij verkleint. Dankzij het licht van een zaklamp vallen obstakels namelijk op in het donker.

Sta je jaarlijks op de camping tijdens jouw vakantie? Overweeg dan ook zeker om Olight zaklampen te kopen. Doe dit zeker als je in een tent verblijft. In een tent is immers geen verlichting aanwezig. Als je in het donker naar binnen gaat, zie je mogelijk geen hand voor ogen. Met behulp van een zaklamp is dit niet langer het geval. Daarnaast is het handig om een zaklamp mee te nemen als je in het donker naar het toiletgebouw moet. Je ziet zo immers waar je loopt, waardoor je veilig en snel bij het toilet of de douche aankomt.

Je kunt ook Olight zaklampen kopen voor in de auto. Helaas zien veel mensen niet in waarom zij zo’n lamp in de auto neer zouden leggen. Toch zijn er verschillende situaties denkbaar waarin een zaklamp in de auto van pas komt. Stel dat je in het donker met pech stil komt te staan langs de kant van de weg. Als je over een zaklamp beschikt, kun je onder jouw motorkap kijken om te zien wat er aan de hand is. Sta je stil langs de kant van de weg? Dan kun je een zaklamp ook gebruiken om andere weggebruikers te waarschuwen. Kortom: er zijn genoeg redenen om een Olight zaklamp te kopen.

6 tips die van pas komen bij een zaklamp kopen

Ben je overtuigd van het nut van een zaklamp? Dan wil je zelf mogelijk ook wel zaklampen kopen. Je kunt vandaag de dag op verschillende plekken terecht voor zo’n zaklamp. Op het internet kom je bijvoorbeeld talloze websites tegen waar je zaklampen kunt kopen. Voor sommige mensen is een zaklamp een zaklamp, maar je moet weten dat er wezenlijke verschillen zijn. Om te voorkomen dat je de verkeerde keuze maakt, zet OlightExpert hier 6 tips op een rijtje die van pas komen bij zaklampen kopen.

 1. Kwaliteit
  Eén van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij zaklampen kopen, is de kwaliteit van de lamp. Je wilt immers geen lamp kopen die het niet meer doet nadat hij één keer gevallen is. Om te bepalen of een zaklamp van goede kwaliteit is, kijk je naar de behuizing. Voor de productie van de buitenkant van zaklampen worden verschillende materialen gebruikt. Zo kun je zaklampen kopen met een kunststof behuizing, maar ook met een metalen behuizing. Een zaklamp met een behuizing van metaal geniet de voorkeur. Waarom? Omdat zo’n zaklamp beter tegen een stootje kan. Olight is een merk dat vooral metaal gebruikt voor de behuizing van zaklampen;
 2. Gewicht en formaat
  Een zaklamp draag je vaak met je mee. Daarom mag zo’n lamp niet te zwaar zijn. Het is namelijk geen pretje als je constant een zware zaklamp met je mee moet slepen. Het gewicht speelt daarom ook een rol bij zaklampen kopen. Dit is niet het enige, want je moet ook op de afmetingen van een zaklamp letten. Veel mensen gebruiken een zaklamp namelijk voor Everyday Carry (EDC). Een zaklamp mag daarom ook niet te groot zijn. Als je een grote zaklamp koopt, heb je vaak al een tas nodig om hem in op te bergen;
 3. Soort lamp
  Gloei-, spaar- en halogeenlampen maken de laatste jaren steeds meer plaats voor ledverlichting. Ook op het gebied van zaklampen is dit het geval. Toch zijn er ook nog partijen die zaklampen met een gloei-, spaar- of halogeenlamp verkopen. Als er zo’n lamp in zit, kun je relatief goedkoop zaklampen kopen. Zaklampen met ledverlichting is namelijk duurder in de aanschaf. Daartegenover staat dat ledlampen aanzienlijk meer branduren hebben, waardoor je de lamp minder snel hoeft te vervangen. Vraag jezelf daarom goed af wat voor jou de beste zaklamp is;
 4. Lichtintensiteit
  Een vierde aandachtspunt bij zaklampen kopen is de lichtintensiteit. Helaas wordt hier lang niet altijd naar gekeken, omdat sommige mensen denken dat dit voor iedere zaklamp hetzelfde is. Toch is dit niet het geval. Sterker nog, er kan behoorlijk wat verschil zitten in de lichtintensiteit. Kijk daarom goed naar het aantal lumen voordat je een zaklamp koopt. Hoe hoger het aantal lumen, des te feller het licht dat een Olight zaklamp uitstraalt;
 5. Batterij/accu
  Vroeger werkte het merendeel van de zaklampen alleen als je er batterijen in stopte. Tegenwoordig kun je nog steeds zaklampen kopen waar batterijen in moeten, maar we zien steeds meer zaklampen met accu. Het grote voordeel van een Olight zaklamp met accu is dat je deze op kunt laden. Hierdoor hoef je niet constant nieuwe batterijen te kopen. Qua aanschaf is een zaklamp met accu vaak wat duurder, maar onderaan de streep bespaar je er flink door;
 6. Waterdichtheid
  Tot slot raden wij jou aan naar de waterdichtheid te kijken als je op zoek bent naar een zaklamp. Doe dit zeker als je de zaklamp buiten wilt gebruiken. De lamp kan in dat geval immers blootgesteld worden aan regen. Niet iedere zaklamp kan hier even goed tegen. Sommige zaklampen begeven het zelfs al als ze maar een klein beetje nat worden. Reden genoeg om hier goed op te letten bij zaklampen kopen.

Kies voor zaklampen van een bekend merk

Omdat er veel vraag is naar zaklampen, zijn veel bedrijven zich toe gaan leggen op de productie van deze lampen. Hierdoor kun je tegenwoordig ook een aantal goedkope zaklampen kopen. Toch is dit niet altijd de beste keuze. Waarom niet? Omdat een goedkope zaklamp vaak niet van de beste kwaliteit is. Nadeel hiervan is dat zo’n lamp mogelijk snel sneuvelt. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Koop daarom liever een zaklamp van een goed merk, zoals Olight. OlightExpert verkoopt een groot aantal zaklampen van dit merk. Dit zijn weliswaar niet de goedkoopste zaklampen, maar je beleeft er vaak veel langer plezier aan. Op de lange termijn betaal je vaak minder voor zo’n zaklamp dan voor een goedkoop exemplaar. Een duurdere zaklamp hoef je immers minder snel te vervangen.

Zaklampen kopen bij OlightExpert

Wil je kwalitatieve zaklampen kopen? Dan ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. Zoals onze naam al aangeeft, verkopen wij uitsluitend zaklampen van het merk Olight. Ondanks dat wij ons toeleggen op de verkoop van slechts één merk, kun je bij ons toch allerlei verschillende zaklampen kopen. Hierdoor slaag je er ongetwijfeld in om een geschikte zaklamp te vinden.

Het ruime assortiment is uiteraard niet de enige reden om jouw Olight zaklamp bij ons te bestellen. OlightExpert zorgt er namelijk ook voor dat jij jouw bestelling snel in huis hebt. Bestel je jouw Olight zaklamp op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verwerken wij deze dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw zaklamp kunt gebruiken. Als je een zaklamp van minimaal 70 euro koopt, brengen wij bovendien geen verzendkosten in rekening. Kortom: reden genoeg om jouw zaklampen te kopen bij OlightExpert.