Wapenlampen kopen

Wapenlampen kopen is aan te raden als je beroeps- of hobbymatig veel met een wapen werkt. Daarom worden deze lampen veelvuldig gekocht door politieagenten en militairen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook veel jagers die wapenlampen kopen. Ben je ook in het bezit van een wapen en gebruik je hem regelmatig in het donker? Overweeg dan zeker om een wapenlamp aan te schaffen. OlightExpert verkoopt verschillende varianten van deze lampen. Neem snel een kijkje in ons assortiment om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Besluit je uiteindelijk om wapenlampen te kopen bij OlightExpert? Dan geniet je van een groot aantal voordelen. Als je jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, verwerken wij deze dezelfde dag nog. Dit betekent dat jij jouw wapenlamp binnen de kortste keren in huis hebt. Koop je een lamp van meer dan 70 euro? Dan leveren wij deze ook nog eens kosteloos bij jou af. Tot slot bieden wij jou de mogelijkheid om wapenlampen binnen 30 dagen gratis terug te sturen.

  

Kleur

Prijs

Filter

  

Kleur

Prijs

Olight
 • Premium zaklampen
 • Erkend leverancier
 • Vriendelijke ondersteuning
 • Uitgebreide garantie
 • Levering in Benelux

Groot en divers assortiment wapenlampen

Als je reeds een blik op ons assortiment geworpen hebt, is het je ongetwijfeld al opgevallen dat je bij ons een groot aantal wapenlampen kunt kopen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld wapenlampen in verschillende kleuren. In ons assortiment kom je zwarte lampen tegen, maar ook groene, bruine en grijze. Dit is overigens niet het enige verschil, want de wapenlampen hebben namelijk niet allemaal dezelfde afmetingen en vorm. Door dit grote en diverse aanbod vind je bij OlightExpert hoe dan ook een geschikte wapenlamp.

Voordelen van een wapenlamp

Als je jouw wapen alleen maar bij daglicht gebruikt, heeft wapenlampen kopen niet bijzonder veel zin. In het licht heb je namelijk voldoende zicht. Hoe anders is dit in het donker of in een donkere ruimte. Als er niet of nauwelijks licht is, is het zicht mogelijk beperkt tot een paar meter. Met een wapenlamp breng je hier verandering in. Ben je nog niet overtuigd om wapenlampen te kopen? Wij zetten hier de grootste voordelen van zo’n lamp op een rijtje.

 1. Voldoende zicht in het donker
  De voornaamste reden waarom mensen wapenlampen kopen, is omdat zij hiermee goed zicht hebben in het donker. Dit is vooral handig als je jouw wapen voornamelijk ’s avonds gebruikt. Ook in het bos, in grotten en in donkere ruimtes heb je baat bij zo’n lamp. Als je onvoldoende zicht hebt, schakel je de lamp in. Hierdoor kun je niet alleen veel meer zien dan zonder licht, maar je ziet ook nog eens waar je loopt. Dit maakt de kans op een valpartij aanzienlijk kleiner;
 2. Je hebt beide handen vrij
  Als je regelmatig een wapen in het donker gebruikt, kun je ervoor kiezen om een zaklamp met je mee te dragen. Op deze manier kun je bijschijnen wanneer het zicht bijvoorbeeld minder is dan wenselijk. Nadeel van een zaklamp is dat je maar één hand kunt gebruiken om het wapen te bedienen. De andere hand gebruik je immers om de zaklamp vast te houden. Met een wapenlamp is dit niet het geval. Deze lamp bevestig je immers op het wapen, waardoor je beide handen kunt gebruiken om het wapen te bedienen;
 3. Eenvoudig te bedienen
  Een derde voordeel van een wapenlamp is dat je hem makkelijk kunt bedienen. Met één druk op de knop schakel je de lamp namelijk in en weer uit. Daarnaast switch je makkelijk en snel tussen de verschillende standen. Wil je Olight wapenlampen kopen? Dan hoef je overigens niet te letten op de hand waarmee je het wapen bedient. De wapenlampen van dit merk zijn namelijk zowel geschikt voor rechtshandige als voor linkshandige schutters.

Tips voor wapenlampen kopen

Ben je overtuigd van de voordelen? Dan wil je zelf mogelijk ook wel wapenlampen kopen. De kans is groot dat jij je hiervoor tot het internet richt. Online kun je namelijk bij talloze partijen terecht om wapenlampen te kopen, waaronder OlightExpert. Omdat wij nogal een groot aanbod wapenlampen hebben, vind je het mogelijk lastig om een keuze te maken. Daarom geven wij je hier een aantal tips die van pas komen bij wapenlampen kopen.

 • Hoe laad je de wapenlamp op?
  Je kunt wapenlampen kopen waar een batterij in moet. Als je voor zo’n lamp kiest, gaat het niet om een wapenlamp van Olight. De wapenlampen van dit merk zijn namelijk allemaal voorzien van een accu. Dit heeft als grote voordeel dat je niet constant nieuwe batterijen hoeft te kopen om jouw wapenlamp te gebruiken. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat de accu voldoende is opgeladen. Besluit je één van de Olight wapenlampen te kopen? Dan wordt er een magnetische oplaadkabel meegeleverd. Hierdoor kun je jouw wapenlamp makkelijk opladen;
 • Is de lamp geschikt voor jouw wapen?
  De wapenlampen die je bij OlightExpert kunt kopen, zijn op verschillende manieren aan een wapen te bevestigen. Zo kun je de ene lamp bijvoorbeeld bevestigen op een picatinny-rail, terwijl de ander bedoeld is voor en glock-rail. Er zijn overigens ook nog andere manieren om wapenlampen op een wapen te bevestigen. Kijk daarom goed of de lamp geschikt is voor jouw apen. De meeste Olight wapenlampen worden overigens geleverd met meerdere bevestigingssystemen. Hierdoor kunnen ze op vrijwel ieder wapen bevestigd worden;
 • Heeft de wapenlamp een laser?
  Wapenlampen zijn bedoeld om licht in de duisternis te creëren. Toch zijn er lampen die een extra functie hebben, namelijk een laser. De lampen met laser zijn speciaal ontwikkeld voor tactisch gebruik. Je kunt de laser namelijk gebruiken om een doelwit te lokaliseren, zodat de kans groter is dat je raak schiet. Jouw doelwit kan de laserstraal niet zien met het blote oog. De laser en de wapenlamp zijn overigens gelijktijdig te gebruiken. Wil je wapenlampen kopen die een laser hebben? Kijk dan goed of deze aanwezig is, want niet iedere wapenlamp heeft een laser;
 • Hoe zit het met de waterdichtheid?
  De laatste tip die wij je nog mee willen geven bij wapenlampen kopen, heeft betrekking op de waterdichtheid. Omdat wapens regelmatig in de buitenlucht gebruikt worden, is de kans aanwezig dat de lampen blootgesteld worden aan vocht en/of regen. Helaas is niet iedere wapenlamp hiertegen bestand. Als je zo’n lamp koopt en deze blootgesteld wordt aan water, werkt hij mogelijk niet meer. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor een Olight wapenlamp. De wapenlampen van dit merk zijn in zekere zin waterbestendig. Let er wel op dat de ene lamp beter tegen water kan de dan andere.

Waarom een wapenlamp van Olight?

Wil je Olight wapenlampen kopen? Dan kan het zijn dat je schrikt van de prijs. Dat is te begrijpen, want de wapenlampen van dit merk zijn niet bepaald goedkoop. Daarom ga je mogelijk op zoek naar goedkopere alternatieven. Deze zijn er ongetwijfeld, maar vraag jezelf af of dit een goede keuze is. Waarom? Omdat de kwaliteit van goedkope wapenlampen vaak te wensen overlaat. Zo kan zo’n lamp bijvoorbeeld minder goed tegen een stootje dan de wapenlampen van Olight. Daarbij komt dat goedkope wapenlampen vaak minder functies hebben, minder goed te bedienen zijn en niet of nauwelijks tegen water kunnen. Hierdoor moet je mogelijk snel weer een nieuwe wapenlamp kopen. Hier hoef je niet bang voor te zijn als je voor een Olight wapenlamp kiest.

Wapenlampen kopen bij OlightExpert

Bij OlightExpert ben je aan het juiste adres als je Olight wapenlampen wilt kopen. Doordat wij allerlei varianten van deze lampen verkopen, is er voor ieder wapen wel een geschikt exemplaar te vinden. Heb je een mooie wapenlamp gevonden? Wacht dan vooral niet te lang met bestellen. Hoe eerder jij jouw bestelling plaatst, des te eerder je de wapenlamp in huis hebt. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden, verwerken wij namelijk dezelfde dag nog.

De snelle bezorging is overigens niet de enige reden om bij OlightExpert wapenlampen te kopen. Wij brengen namelijk ook geen verzendkosten in rekening voor wapenlampen vanaf 70 euro. Een derde en laatste reden om bij ons wapenlampen te kopen, is omdat je de lampen 30 dagen op zicht mag hebben. Bevalt de lamp je niet of had je er toch meer van verwacht? Geen probleem. Als je de wapenlamp binnen 30 dagen terugstuurt, krijg jij jouw geld terug.