Tafellantaarns kopen

Zoek je een lamp die je op tafel neer kunt zetten? Dan ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk allerlei verschillende tafellantaarns kopen. Doordat onze tafellampen in kleur en afmetingen van elkaar verschillen, kan iedereen bij ons een geschikte tafellantaarn kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment om te zien of er een mooie tafellantaarn voor jou tussen zit.

Naast ons uitgebreide assortiment zijn er nog andere redenen om tafellantaarns te kopen bij OlightExpert. Zo betaal je bijvoorbeeld geen verzendkosten bij besteding vanaf 70 euro. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jij jouw tafellantaarn snel in huis hebt. Bestel je jouw tafellantaarn op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verwerken wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Hierdoor heb je de Olight lamp binnen de kortste keren in jouw bezit.

  

Kleur

Prijs

Filter

  

Kleur

Prijs

Olight
 • Premium zaklampen
 • Erkend leverancier
 • Vriendelijke ondersteuning
 • Uitgebreide garantie
 • Levering in Benelux

Verschillende soorten tafellantaarns

Heb je reeds een blik op ons assortiment geworpen? Dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat wij verschillende Olight tafellantaarns verkopen. Zo bieden wij deze lampen onder andere in een groot aantal kleuren aan. Je kunt bij ons bijvoorbeeld rode, groene, grijze, zwarte, oranje, grijze, paarse en roze tafellantaarns kopen. De kleur is overigens niet het enige waarin deze lampen van elkaar verschillen. De tafellampen in ons assortiment hebben namelijk andere afmetingen. Zoek je een kleine tafellantaarn? Kies dan voor de Olight Obulb of de Olight Olantern Mini. Als je liever een wat grotere lamp hebt, is de Olight Olantern waarschijnlijk meer iets voor jou.

Ook geschikt om op te hangen

Omdat deze lampen de naam tafellantaarn dragen, denk je mogelijk dat ze alleen geschikt zijn voor gebruik op tafel. Veel mensen zetten deze lamp inderdaad op tafel neer, maar hij is ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo kun je onze Olight tafellantaarns ook ophangen. De Olight Olantern en Olight Olantern Mini beschikken namelijk over een handvat. Hierdoor kun je de lamp niet alleen makkelijk vasthouden, maar ook ophangen. Bij de Olight Obulb wordt een zelfklevende munt meegeleverd, waardoor je overal een ophangpunt kunt realiseren.

Waar gebruik je een tafellantaarn?

Bij OlightExpert kun je een groot aantal tafellantaarns kopen. Sommige mensen zweren bij deze lampen, terwijl andere er het nut niet van inzien. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan denk je vast en zeker niet aan tafellantaarns kopen. Toch moet je weten dat deze lampen wel degelijk nuttig zijn. Om je wat meer inzicht te geven, vertellen we je hier waar een tafellantaarn van pas komt.

 1. Op de camping
  Ga je eigenlijk ieder jaar kamperen? Overweeg dan zeker om tafellantaarns te kopen. Deze lampen zijn namelijk onmisbaar op de camping. Als het ’s avonds donker wordt, kun je zo’n lamp namelijk op de tafel zetten. Hierdoor zit je nooit helemaal in het donker. Tafellantaarns kopen doe je overigens niet alleen voor buiten. Je kunt ze namelijk ook goed gebruiken in een tent. Hier is namelijk niet standaard licht aanwezig. Hang je een tafellantaarn op? Dan kun je de tent toch verlichten. Dit maakt het een stuk makkelijker om jezelf in de tent te verplaatsen als het buiten donker is;
 2. In de tuin of op het balkon
  Als je nooit kampeert, denk je mogelijk dat tafellantaarns kopen geen zin heeft. Toch is dit wel degelijk het geval. Veel mensen gebruiken deze lampen namelijk ook in hun tuin of op het balkon. Dit gebeurt voornamelijk in de zomermaanden. In de zomer is het ’s avonds vaak tot in de late uurtjes aangenaam, waardoor je mogelijk lang buiten blijft zitten. Het is in dat geval wel handig om een beetje licht te hebben. Je kunt een grote, felle lamp aandoen, maar dit trekt muggen en ander ongedierte aan. Omdat het licht van een tafellantaarn minder fel is, hoef je hier met zo’n lamp niet bang voor te zijn;
 3. In de auto
  Vanwege de naam denk je er waarschijnlijk niet snel aan om een tafellantaarn in jouw auto neer te leggen. Toch zijn er genoeg mensen die dit doen. Vooral de Olight Obulb is hier geschikt voor. Dit komt door de relatief kleine afmetingen van deze tafellantaarn. Waarom het zinvol is deze tafellantaarns te kopen voor in de auto? Omdat ze uitkomst bieden als je in het donker met pech langs de kant van de weg komt te staan. Als jouw auto uitvalt, werkt de verlichting mogelijk ook niet meer. Met een tafellantaarn kun je toch licht in de duisternis creëren;

Waar let je op bij het kopen van deze lampen?

Na het lezen van de bovenstaande tekst zie je het nut van deze lampen mogelijk in. Misschien wil je zelf inmiddels wel tafellantaarns kopen. Voordat je dit doet, moet je weten dat lang niet iedere lamp hetzelfde is. Zo is de ene lamp bijvoorbeeld van aanzienlijk betere kwaliteit dan de andere. Uiteraard wil je wel een kwalitatieve tafellantaarn kopen. Om jou een handje te helpen, vertellen we je hier waar je op moet letten bij tafellantaarns kopen.

 • Manier van opladen
  Het grote voordeel van een tafellantaarn is dat je deze lamp zonder stroom kunt gebruiken. Je hoeft er namelijk alleen maar voor te zorgen dat de accu voldoende is opgeladen. De manier van opladen is één van de dingen om op te letten bij tafellantaarns kopen. Dit kan namelijk per type verschillen. Een tafellantaarn van Olight kun je bijvoorbeeld makkelijk opladen dankzij de magnetische oplaadkabel. Helaas zijn er genoeg merken waarbij je nog een stekker in de lamp moet steken om hem op te laden. Hierdoor kan het oplaadpunt op den duur beschadigen, waardoor je mogelijk een nieuwe lamp moet kopen;
 • Aantal lumen
  Een tweede aandachtspunt bij tafellantaarns kopen is het aantal lumen van de lamp. Waarom dit zo belangrijk is? Omdat je aan de hand hiervan de lichtintensiteit van de lamp in kunt schatten. Bij de lamp staat altijd het maximaal aantal lumen vermeld. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te feller het licht dat hij uitstraalt. Wil je een tafellantaarn uitsluitend gebruiken als sfeerverlichting? Dan neig je mogelijk naar een lamp met een laag lumenaantal. Toch is dit niet aan te raden. Kies liever voor een lamp met een hoog aantal lumen en verschillende standen. Zodoende kun je de lichtintensiteit zelf regelen;
 • Verschillende standen
  Sommige tafellantaarns hebben slechts twee standen: aan en uit. Dit lijkt misschien voldoende, maar dat is het doorgaans niet. Als je de lichtintensiteit van een tafellantaarn niet zelf kunt regelen, kan het licht te fel of te zwak zijn. Te fel licht kan jou verblinden en trekt daarnaast ongedierte aan. Bij te zwak licht kun je mogelijk niet goed zien wat je aan het doen bent. Tafellantaarns kopen met meerder standen geniet daarom de voorkeur. Een Olight tafellamp heeft standaard verschillende standen. Als je een lamp van dit merk koopt, bepaal je altijd zelf hoeveel licht hij uitstraalt;
 • Waterdicht
  Tot slot doe je er goed aan te kijken in hoeverre een tafellantaarn waterdicht is. Helaas letten veel mensen hier niet op. Zonde, want hierdoor sneuvelt jouw lamp mogelijk snel. Doordat tafellantaarns vaak buiten gebruikt worden, is het handig als ze enigszins tegen water kunnen. Op deze manier hoef je de lamp niet direct naar binnen te halen als het begint te regenen. Niet alle tafellantaarns kunnen tegen water, maar dit geldt wel voor de lampen van Olight. Reden genoeg om Olight tafellantaarns te kopen.

Tafellantaarns kopen bij OlightExpert

Bij OlightExpert kun je een groot aantal tafellantaarns kopen. Hierdoor is er voor ieder doel wel een geschikte tafellantaarn te vinden. Het kan zijn dat ons assortiment jou nog niet overtuigd heeft om voor ons te kiezen. Gelukkig is dit ook niet de enige reden om tafellantaarns te kopen bij OlightExpert. Nee, want je geniet namelijk van meerdere voordelen als je zo’n lamp bij ons bestelt.

Een tweede reden bij ons Olight tafellantaarns te kopen, is omdat wij ervoor zorgen dat jij deze lamp snel in huis hebt. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verwerken wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Daarbij komt dat wij geen verzendkosten in rekening brengen als je voor een tafellamp vanaf 70 euro kiest. Heb je een tafellantaarn op het oog, maar twijfel je of deze geschikt is? Schroom dan niet om hem te bestellen. Als je bij ons een tafellantaarn koopt, mag je deze binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden retourneren.