Signaalkegels kopen

Wil je signaalkegels kopen? Dan ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. In ons assortiment kom je deze kegels in verschillende kleuren en vormen tegen. Hierdoor moet het raar lopen wil je bij ons geen geschikte signaalkegel vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Werp dan snel een blik op ons assortiment en kijk of er een signaalkegel voor jouw Olight lamp tussen zit.

OlightExpert zorgt ervoor dat jij jouw signaalkegels binnen de kortste keren in huis hebt. Bestellingen die wij werkdagen voor 16.00 uur ontvangen, verwerken wij namelijk dezelfde dag nog. Twijfel je of er een geschikte signaalkegel voor jou tussen zit? Schroom dan niet om een bestelling te plaatsen. Je mag onze signaalkegels namelijk 30 dagen op zicht hebben. Bevalt het product jou niet of past hij niet op jouw Olight lamp? Dan stuur je hem zonder opgaaf van reden terug.

  

Kleur

Prijs

Filter

  

Kleur

Prijs

Olight
  • Premium zaklampen
  • Erkend leverancier
  • Vriendelijke ondersteuning
  • Uitgebreide garantie
  • Levering in Benelux

Waar gebruik je signaalkegels voor?

Signaalkegels worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Zo kun je deze kegels bijvoorbeeld tegenkomen op de luchthaven. Toch is de kans een stuk groter dat je ze ziet in het verkeer. Als er een ongeluk gebeurd is of er aan de weg gewerkt wordt, staan er mogelijk verkeersregelaars met deze kegels te zwaaien. Met behulp van signaalkegels waarschuwen en/of attenderen zij de overige weggebruikers. Daarnaast worden deze kegels vaak ingezet om het verkeer op een parkeerplaats in goede banen te leiden.

Combineer een signaalkegel met een Olight lamp

Heb je binnenkort een signaalkegel nodig? Dan denk je mogelijk dat je hier een speciale lamp voor moet kopen. Als je een Olight zaklamp hebt, is dit niet nodig. De signaalkegels van OlightExpert kun je namelijk bevestigen op de meeste zaklampen van dit merk. Voordat je signaalkegels koopt, moet je weten dat niet iedere kegel geschikt is voor elke lamp. Heb je een Olight zaklamp en wil je een signaalkegel kopen? Kijk dan goed welke kegel op jouw lamp past.

Signaalkegels kopen bij OlightExpert

Koop je een signaalkegel bij OlightExpert? Dan krijg je hier geen spijt van. Bij ons geniet je namelijk van de nodige voordelen. Zo heb je jouw signaalkegel binnen de kortste keren in huis. Signaalkegels die op werkdagen voor 16.00 uur besteld worden, verwerken wij dezelfde dag nog. Als je voor meer dan 70 euro aan signaalkegels bestelt, betaal je bovendien geen verzendkosten. Tot slot biedt OlightExpert jou de mogelijkheid om signaalkegels binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden, terug te sturen. Als je jouw signaalkegels terugstuurt, krijg je uiteraard jouw geld terug.