Olight batterijen en accu’s

Zoek je Olight batterijen en accu’s? Dan ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een groot aantal batterijen en accu’s die geschikt zijn voor verschillende Olight lampen. Het merendeel hiervan is ook te gebruiken voor lampen en apparaten van andere merken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Als je Olight batterijen en accu’s bij ons bestelt, geniet je van een groot aantal voordelen. Zo duurt het niet lang alvorens jij jouw bestelling in huis hebt. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verwerken wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Als je voor meer dan 70 euro bij ons bestelt, betaal je bovendien geen verzendkosten. Daarnaast mag je onze Olight batterijen en accu’s 30 dagen op zicht hebben. Blijkt dat je de verkeerde besteld hebt? Dan kun je een batterij of accu in deze periode, zonder opgaaf van reden, retourneren.

  

Kleur

Prijs

Filter

  

Kleur

Prijs

Olight
 • Premium zaklampen
 • Erkend leverancier
 • Vriendelijke ondersteuning
 • Uitgebreide garantie
 • Levering in Benelux

Let goed op welke batterij of accu je koopt

Als je op zoek bent naar een batterij of accu voor een (zak)lamp, richt jij je waarschijnlijk tot het internet. Logisch, want hier vind je een groot aantal batterijen en accu’s. Toch moet je weten dat er behoorlijk wat verschil zit in batterijen en accu’s. Zo is de ene batterij bijvoorbeeld van betere kwaliteit dan de andere. Uiteraard geldt dit ook voor accu’s. Daarom raden wij je aan op een aantal zaken te letten bij Olight batterijen en accu’s kopen. Wij zetten de belangrijkste zaken hier op een rijtje.

 1. Oplaadbaar of niet?
  Koop je een zaklamp, tafellantaarn, fietslamp, hoofdlamp of wapenlamp van Olight met accu? Dan kun je deze opladen als de accu leeg is. Op deze manier hoef je nooit meer nieuwe batterijen te kopen. Helaas is niet iedere Olight lamp voorzien van een accu. Toch betekent dit niet dat je regelmatig nieuwe batterijen moet kopen. Bij OlightExpert kun je namelijk oplaadbare batterijen kopen. Vrijwel alle batterijen die wij verkopen, zijn oplaadbaar. Toch kom je elders genoeg niet-oplaadbare batterijen tegen;
 2. Capaciteit
  Een tweede ding waar je op moet letten bij Oilght batterijen en accu’s kopen, is de capaciteit. Dit wordt bij batterijen en accu’s uitgedrukt in Milliampère-uur (mAh). Zoals je mogelijk al wel gezien hebt, verkopen wij batterijen en accu’s met een wisselende capaciteit. Zo kun je bijvoorbeeld een 3000 mAh accu kopen, maar ook een 5000 mAh batterij. Zoek daarom eerst uit welke capaciteit je nodig hebt voordat je een batterij koopt;
 3. Grootte
  Zoals je ongetwijfeld wel weet, zijn batterijen er in verschillende maten. Ook bij OlightExpert is dit het geval. Toch zijn er genoeg mensen die lukraak batterijen en accu’s kopen. Doe je dit ook? Dan is de kans aanwezig dat je een te grote of kleine batterij koopt. Zonde, want in dat geval kun je jouw Olight lamp namelijk niet gebruiken. Kijk daarom goed naar de grootte van de accu en ga pas tot aankoop over als je zeker weet dat het de juiste batterij is.

Waarom kies je voor Olight?

Batterijen en accu’s zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor Olight batterijen en accu’s kiest. In vergelijking met andere merken zijn batterijen en accu’s van Olight namelijk relatief duur. Dat klopt, maar deze batterijen en accu’s zijn ook van aanzienlijk betere kwaliteit. Zo hebben ze vaak een grotere capaciteit, waardoor ze minder snel leeg raken. En als ze toch leeg zijn, kun je ze makkelijk en snel weer opladen. Dit is bij batterijen en accu’s van andere merken niet altijd mogelijk. Reden genoeg om voor Olight batterijen en accu’s te kiezen.

Koop Olight batterijen en accu’s bij OlightExpert

In het assortiment van OlightExpert kom je een groot aantal batterijen en accu’s tegen. Hierdoor is er voor iedere Olight lamp wel een geschikte batterij of accu te vinden. Is ons uitgebreide assortiment voor jou niet voldoende om een bestelling te plaatsen? Dat kunnen wij begrijpen. Gelukkig profiteer je bij OlightExpert van de nodige andere voordelen.

Allereerst zorgt OlightExpert ervoor dat jij jouw batterijen en accu’s snel in huis hebt. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, verweken wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Bestel je voor minimaal 70 euro in onze webshop? Dan betaal je bovendien geen verzendkosten. Tot slot mag je batterijen en accu’s 30 dagen op zicht hebben. Binnen deze periode kun je jouw bestelling gratis retourneren zonder dat je hiervoor een reden op hoeft te geven.