Adapters van Olight

Wil je jouw Olight lampen opladen? Dan heb je hiervoor een adapter nodig. Als je op zoek bent naar adapters, ben je bij OlightExpert aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk een aantal adapters tegen die je kunt gebruiken om Olight lampen op te laden. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Adapters kopen bij OlightExpert brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst ben je verzekerd van een adapter van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen adapters van Olight. Ten tweede duurt het niet lang voordat je onze adapters in huis hebt. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden, verwerken wij namelijk dezelfde dag nog. Twijfel je of de adapter geschikt is voor jouw Olight lamp? Bestel deze dan gewoon. De adapters van OlightExpert mag je namelijk 30 dagen op zicht hebben.

  

Kleur

Soort

Filter

  

Kleur

Soort

Olight
  • Premium zaklampen
  • Erkend leverancier
  • Vriendelijke ondersteuning
  • Uitgebreide garantie
  • Levering in Benelux

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Verschillende soorten adapters

Heb je reeds een blik geworpen op ons assortiment? Dan is het je mogelijk al opgevallen dat je bij ons verschillende adapters kunt kopen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Olight X9R Adapter. Deze adapter is geschikt voor het opladen van een Olight X9R lamp. Je sluit deze adapter rechtstreeks aan op de lamp, waardoor de accu makkelijk en snel wordt opgeladen.

In het assortiment van OlightExpert kom je daarnaast een Olight USB Fast Adapter tegen. Het grote voordeel van deze adapter is dat het opladen van jouw Olight (zak)lamp niet veel tijd in beslag neemt. Denk overigens niet dat je deze adapter voor alle lampen van dit merk kunt gebruiken. Nee, want je moet jouw Olight lamp namelijk op kunnen laden met behulp van een usb-kabel. Is dit niet het geval? Dan heeft het niet veel zin om deze Olight adapter te kopen.

Waarom adapters kopen bij OlightExpert?

Veel (zak)lampen kun je vandaag de dag opladen met een universele oplader. Deze opladers zijn vaak goedkoper dan Olight adapters. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je een adapter van dit merk zou kopen bij OlightExpert. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst ben je verzekerd van een kwalitatieve adapter. De meeste universele opladers zijn van (aanzienlijk) mindere kwaliteit. Deze adapters zijn vaak sneller aan vervanging toe.

Buiten de kwaliteit om zijn er nog genoeg andere redenen om adapters te kopen bij OlightExpert. Zo verwerken wij bestellingen die wij op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen dezelfde dag nog. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw Olight adapter in huis hebt. Bestel je voor meer dan 70 euro? Dan betaal je bovendien geen verzendkosten. Een derde en laatste reden om bij ons te bestellen, is dat je Olight adapters 30 dagen op zicht mag hebben. Als blijkt dat je de verkeerde adapter hebt besteld, mag je hem binnen deze periode gratis retourneren.